See You Gedenksieraden: om uw dierbare dichtbij te houden

De prachtige See You Gedenksieraden zijn een bijzondere en welkome toevoeging aan het assortiment van de juwelier. Stijlvolle sieraden bieden een geheel nieuwe manier om uw dierbare dichtbij te houden. De modieuze collectie is uniek in zijn soort doordat de as zichtbaar is binnen het mooi uitgebalanceerde ontwerp.

De collectie bestaat uit trendy hangers, ringen, colliers, armbanden, bedels en oorsieraden. Naast assieraden ontwerpt See You sieraden met een vingerafdruk of andere lasergravures. Natuurlijk is er ook een speciale lijn ontwikkeld voor de heren. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in zilver en alle kleuren 14 of 18 krt. goud. See You begrijpt als geen ander dat een gedenksieraad bijdraagt aan een zeer emotionele tijd in iemands leven. See You Gedenksieraden zien het als een voorrecht om deze herinnering vorm te mogen geven.

Herinneringssieraden zijn niet alleen voor rouwverwerking maar ook absoluut voor de viering van nieuw leven of bijzondere relaties. See You legt steeds meer de nadruk op sieraden waar bijvoorbeeld haarlokjes, melktandjes, handgeschreven teksten, initialen, en vingerafdrukken van dierbaren in verwerkt worden.

Meer informatie

Denkt u ook enigszins “Out of the Box”, dan zien ze u graag in standnummer E080.

www.seeyougedenksieraden.nl