DATA / TIJDEN

Zondag 16 september 2018
10.00 – 18.00 uur
Maandag 17 september 2018
10.00 – 18.00 uur

BELEEF OUT OF THE BOX

De mooiste collecties inkopen en bekijken, maar ook deelnemen aan inspirerende workshops en presentaties. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en de nieuwste trends te ontdekken. Ook voor ondersteunende producten en diensten kan je terecht bij Out of the Box najaar 2018. Je kan hier onder andere terecht voor de handigste ICT oplossingen en kassasystemen om jou als retailer effectiever en efficiënter te laten werken.

De vernieuwde standbouw laat het product centraal staan. Er is ruimte voor zowel startende als gevestigde merken. Elk merk is gelijk en elk product verdient een podium tijdens Out of the Box. Delen leren en inspireren: omdat zo de mooiste gesprekken, contacten en producten ontstaan. Laat je verrassen door een geheel nieuwe ervaring in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

DE HOTSPOT

De Hotspot is dé ideale mogelijkheid om jouw producten aan de bezoekers te presenteren. Om als nieuw merk extra op te vallen of als gevestigd merk via een unieke presentatie een klein productassortiment onder de aandacht te brengen. De Hotspot is te personaliseren door het aankleden van de achterwand. Je mag deze schilderen of bewerken op de manier die het beste bij jouw uitstraling en producten past.

LOCATIE

Werkspoorkathedraal is een unieke en industriële locatie, centraal gelegen en goed bereikbaar, het biedt voordelen als gratis parkeren, maar is bovenal een frisse omgeving voor een inspirerend en vernieuwend event als Out of the Box.

Het adres is Tractieweg 41, 3534 AP te Utrecht

EXPOSANTEN

Essence Collection
Buddha to Buddha
PUR Atelier GmbH
Manuel Opdenakker
Smarty Watches
OVE Jewellery
Untold Stories BVBA
Twinscorp BV


DEELNAME INFORMATIE

Deelname aan Out of the Box is mogelijk op een locatie vanaf 6m². Daarnaast is deelname mogelijk inclusief Standbouw Special (Out of the Box) of met eigen standbouw (locaties voor eigen standbouw zijn beperkt aanwezig). Deelname is al mogelijk vanaf € 129,- per vierkante meter. Wil je de informatie voor de tweede editie ontvangen? Aanvragen kan via onderstaand formulier.

INTERESSE

OPBOUW / AFBOUW

Opbouw: donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 september 2018
Afbouw: maandag 17 september vanaf 18 uur en dinsdag 18 september tot 15.00 uur

PLATTEGROND

Op aanvraag beschikbaar.

AANVRAGEN