van Mispelaar


ADRES

Schoonderbeeklaan 35

POSTCODE

3881 LN

PLAATS

Putten

STANDNUMMER

A059

VAN MISPELAAR, een eigentijds sieradenmerk met karakter.

Het Nederlandse sieradenmerk VAN MISPELAAR brengt een modische collectie zilveren armbanden voor mannen en vrouwen met als doelstelling tijdloos te zijn.

De ontwerpen van VAN MISPELAAR zijn onderscheidend door zilver te combineren met lambskin en rosewood, hebben een sterk eigen karakter en een authentieke look & feel. De hoge kwaliteit en de nauwkeurige afwerking zijn kenmerkend voor de armbanden van VAN MISPELAAR. Bij het ontwerpen heeft Erik van Mispelaar de modebewuste man en vrouw voor ogen. Zij volgen de mode op de voet maar hebben ook zo hun klassiekers. Zij zijn trots op wie ze zijn. Zijn ambitieus, zelfverzekerd, extrovert, een beetje rebels maar altijd respectvol.

De zilveren armbanden van VAN MISPELAAR worden op eerlijke en ambachtelijke wijze, vol passie, liefde en vakmanschap en met grote zorgvuldigheid met de hand gemaakt door de beste zelfstandige zilversmeden uit de Indische Archipel.

Merken

VAN MISPELAAR

Het Nederlandse sieradenmerk VAN MISPELAAR brengt een modische collectie zilveren armbanden voor mannen en vrouwen met als doelstelling tijdloos te zijn. De ontwerpen van VAN MISPELAAR zijn onderscheidend door zilver te combineren met lambskin en rosewood, hebben een sterk eigen karakter en een authentieke look & feel. De hoge kwaliteit en de nauwkeurige afwerking zijn kenmerkend voor de armbanden van VAN MISPELAAR.