Take me Home


ADRES

Zomertaling 51

POSTCODE

6601 DW

PLAATS

Wijchen

STANDNUMMER

C023

Vanzelfsprekend kunt u TMH (Takemehome) watches & jewellery) weer terugzien op de Out of the Box beursvloer. U kunt bij ons de merken Rolf Cremer, MANU, Peroni & Parise en Saami Crafts terugvinden.
Voor het wereldwijd bekende Zwitserse horlogemerk Chronoswiss maken wij graag een afspraak in uw winkel.

Merken

PERONI & PARISE

Peroni & Parise vervaardigen in eigen atelier in Italië juwelen in 14 en 18 krt wit, rose en geelgoud. De ontwerpen zijn uniek en in dit 'less is more' seizoen kunt u niet om deze collectie heen.

MANU

Het Duitse Atelier MANU (Latijns voor handwerk) ontwerpt en maakt met veel passie voor het vak een onderscheidende collectie sieraden met eenvoudige, elegante vormen. De handgemaakte gouden en zilveren sieraden danken hun bijzondere uitstraling aan de karakteristieke afwerking met lichte structuren. En de contrastrijke combinatie ontstaat door de combinatie van de warme kleur van 22 karaats goud en de zachte glans van zilver. Kleine accenten als een parel of diamant geven de ontwerpen een extra accent.

ROLF CREMER

De horloges van de bekende Duitse ontwerper Rolf Cremer ziet u steeds vaker in de etalages. En terecht. Door zijn onderscheidende modellen en kleurgebruik is het Rolf Cremer horloge een gewaardeerd mode accessoire geworden. Elke Rolf Cremer klok wordt gekenmerkt door een flashy design maar is soms eenvoudig en elegant en dan weer kleurrijk en opvallend.