S!LK Jewellery


ADRES

Veldweg 6K

POSTCODE

5321 JE

PLAATS

Hedel

STANDNUMMER

E047

Hét eigenzinnige zilver merk voor zowel mannen als vrouwen. Haar met de handgemaakt uit de hoogste kwaliteit sterling zilvercollectie staat bekend om haar massieve karakter, tijdloze stoere designs en haar verfijnde afwerking.

In S!LK haar productie atelier in Bali worden de zilversmeden opgeleid om de sieraden met veel precisie en aandacht voor detail te kunnen maken. S!LK handelt hierbij met een sterke Fair Trade gedachte, er wordt onder zeer goede omstandigheden tegen een vast en eerlijk salaris gewerkt, wat ze zo een grotere zekerheid voor de toekomst geeft. S!LK wil zo een zinvolle eerlijke bijdrage leveren aan het land van herkomst.
Dat S!LK niet alleen eerlijk is maar ook nog razend populair, zien we niet alleen terug aan de grote schare online influencers en BN-ers die ze tot haar trouwe fans mag beschouwen. Maar ook in de grote magazines als JFK, Linda, Grazia, Happinez, Viva en Beau Monde

Merken

S!LK Jewellery

S!LK Jewellery is het fashionable stoere en trendy zilveren sieraden merk van Nederlandse bodem, dat in 2005 is opgericht door Maarten Smetsers en Heidi van Leeuwen. Het merk biedt een uitgebreide collectie zilveren sieraden voor mannen en vrouwen. De collectie bestaat uit armbanden, ringen, oorbellen, colliers en hangers. Allemaal met de hand gemaakt van 925 Sterling Zilver en staan bekend om het massieve karakter een stoer design met een verfijnde afwerking.

FIERCE by S!LK

Laat je verassen door de mysterieuze S!LK collectie die de naam FIERCE by S!LK draagt. S!LK liet zich inspireren door FIERCE animals. Mensen bewonderen al sinds jaar en dag de kracht van de grote dieren, vooral de apex roofdieren zoals leeuwen, tijgers, adelaars, wolven en slangen. Je ziet ze overal over de wereld terug komen in culturen en religies, de fashion, in de kunst en nu ook in juwelen land.