Sanjoya BVBA


ADRES

Harmoniestraat 142

POSTCODE

B-2018

PLAATS

Antwerpen

STANDNUMMER

B055

Sanjoya, Unieke sieraden voor Bijzondere mensen

Sanjoya is het designhuis met een verrassende collectie onderscheidende juwelen. Sieraden waarmee u zichzelf ook als juwelier onderscheidt. Sanjoya is een vertaling van Sandra’s juweel. In het woord Joya zit ook het woord Joy opgesloten. Dat extra beetje vreugde, inspiratie en geluk hopen wij onze klanten te kunnen geven. Dat doen we met bijzondere sieraden, maar ook met een zeer goede dealerondersteuning en after sales service. Sanjoya werkt zonder minimum-afnames, met interessante marges en levert uit voorraad.

Neem een kijkje op de website van Sanjoya en laat u verrassen door al het fraais. Meer weten, neem contact op voor een vrijblijvend bezoekje, of bezoek ons op stand B055.

Graag tot ziens, tot Sanjoya!

Merken

Sanjoya

Sanjoya voert drie verschillende stijlen die elk onderscheidend en uniek zijn. Zo hebben wij een sieradenlijn met strakke ontwerpen, een met elegante en sierlijke ontwerpen en tot slot een lijn met speelse en kleurrijke designs. De sieraden zijn kwalitatief van zeer hoog niveau, waardoor wij op de zilveren en gouden sieraden zelfs een garantie geven van twee jaar. Op vergulde sieraden wordt één garantie gegeven.