Retailtrust


ADRES

Posthoornstraat 69

POSTCODE

6219 NV

PLAATS

Maastricht

STANDNUMMER

E098

Wij geloven dat slim en efficiënt werken rust in uw retail brengt. Dit begrip voeren we door in ons kassasysteem Retailtrust Shop-IT, dat niet zomaar een kassa is, maar een uitgebreid Smart Retail Systeem waarmee u zelf uw winkel(s) en webshop met eenvoud volledig beheert. Hierdoor ontstaat er niet alleen een betere workflow, maar ook sneller en betere inzichten in uw omzetcijfers, voorraad, kansen en bedreigingen.

Dit is slechts het begin! Nu alles zo efficiënt mogelijk loopt, houdt u tijd over, welke u kunt steken in de groei van uw retail om zo uw onderneming naar een nog hoger niveau te tillen. Zie ons als uw persoonlijk retail coach die uw onderneming helpt te groeien waar nodig en mogelijk. Van een groeistrategieplan en bestendigheid scan tot een training ‘Sturen op cijfers’ en ondersteuning bij uw marketingactiviteiten. Retailtrust brengt rust in uw retail!

Merken

Shop-IT

Shop IT is het retail management systeem voor de juwelier om de winkel en/of webshop compleet te beheren. Sta hiermee niet alleen in contact met uw klant, maar ook met uw leverancier!