Mobach Design


ADRES

Laag-Nieuwkoop 24

POSTCODE

3628 GC

PLAATS

Kockengen

STANDNUMMER

E061

Mobach Design is leverancier van tijdloos design: sieraden, horloges, wekkers & klokken. Deze collecties worden verkocht bij goudsmeden, juweliers & designshops. Vaste collecties zijn: Apero, a.b. art swiss made, Braun Watches & Clocks, EMKA Swiss, La Mollla, Otracosa, Tanzo.

Merken

Apero

Aluminium sieraden die in eigen atelier in Luzern, Zwitserland worden gemaakt. Naast de bekende aluminium sieraden bestaat de collectie uit een serie edelstaal en een serie carbon. Mobach Design is agent voor deze collectie.

a.b. art swiss made

In horlogestad Biel, Zwitserland wordt de collectie horloges van a.b. art in klein atelier ontworpen en vervaardigd. Naast eenvoudige, strakke ontwerpen is de collectie de laatste tijd uitgebreid met modellen die het best te omschrijven zijn als 'modern klassiek' of 'klassiek modern'.

La Mollla

La Mollla is een collectie tijdloze sieraden. Het merk is al ruim 20 jaar op de markt en heeft dus een vaste plek gevonden bij vooral edelsmeden, maar nog steeds wordt de collectie ontdekt. Een eerste kennismaking zorgt vaak voor een glimlach, vooral door het eigen karakter van de sieraden dat ontstaat door het materiaal: roestvrijstalen veren.

Otracosa

Otracosa is een kleurrijke collectie aluminium sieraden dat in klein atelier in Zwitserland wordt gemaakt. De collectie is al vele jaren op de markt en heeft inmiddels een aantal klassiekers in de collectie. Kenmerkend zijn de vele kleuren en kleurencombinaties die gemaakt kunnen worden van de geanodiseerde aluminium sieraden. Ook de losse kralen en hangers hebben een vaste groep afnemers gevonden.

EMKA Swiss

EMKA Swiss maakt custom made horloges: door de klant, of zelfs door de consument, zelf samen te stellen. Er is keuze uit diverse maten kasten, materialen, wijzerplaten, etc. Alles gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder saffier glas. Door de design uitstraling en het feit dat er geen logo op de wijzerplaat staat, heeft deze collectie vooral zijn weg gevonden naar goudsmeden.

Braun Watches & Clocks

Al sinds de jaren 1980 zijn de ontwerpen van Braun erg gewild onder designers, architecten en andere creatievelingen. Sinds een aantal jaren zijn deze horloges in de remake weer op de markt gebracht en brengt Braun geregeld nieuwe modellen op de markt. Daarnaast zijn de wekkers en klokken ook een bekend begrip binnen de design wereld. Worden er geen wekkers meer gekocht, sinds de iPhone? Onzin!!

Tanzo

Tanzo is een kleine collectie edelstalen sieraden van de goudsmeden Eveline Koelega & Vincent Petersen van Anello uit Amersfoort. In eigen atelier wordt de collectie ontworpen en gemaakt. Basis van de collectie zijn allemaal kleine edelstalen bolletjes, die met veel geduld aan elkaar gelaserd worden. Sommige sieraden worden gecombineerd met roodgoud of briljantjes.