IKKI Fashion


ADRES

Rooseveltstraat 14 L

POSTCODE

2321 BM

PLAATS

Leiden

STANDNUMMER

A025

Na een dag op werk ging Kiki naar het strand om wat te ontspannen. Toen ze later op de avond thuiskwam, besefte ze zich dat ze haar zonnebril op het strand was vergeten. Kiki ging opzoek naar een nieuwe zonnebril en ze kwam er al snel achter dat veel zonnebrillen er hetzelfde uitzien en veel te duur zijn.
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de modebranche, was het nu tijd voor een eigen merk. De eerste ikki-collectie bevatte unieke brillen, met de hand gemaakt van acetaat én hoogwaardige lenzen, maar dan voor een eerlijke prijs.
Twee jaar later introduceerde ikki haar eerste horlogecollectie met datzelfde idee voor ogen. Kwalitatieve modehorloges voor een eerlijke prijs.
Nu, meer dan een decennium later, wordt ikki in verschillende landen – in meer dan 600 winkels – verkocht en ontwerpt Kiki inmiddels zes collecties per jaar.

Merken

IKKI

Ikki is een jong en trendy Nederlands merk dat haar eerste collectie zonnebrillen lanceerde in 2007. In de zomer van 2009 kwam hier een unieke horlogelijn bij De afgelopen jaren heeft ikki een prominente plaats ingenomen op de accessoire-markt door onderscheidende modeaccessoires te ontwikkelen. Kenmerkend aan alle ikki-producten is de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Via onderstaande links kun je onze laatste collecties bekijken: Onze horloges zijn door de aantrekkelijke prijs, die varieert tussen de €49,95 en €69,95, de hoge kwaliteit en de luxueuze uitstraling aantrekkelijk