Hello Dai


ADRES

Overvoorde 49-3

POSTCODE

1082 GB

PLAATS

Amsterdam

STANDNUMMER

D012

hello dai jewelry heeft sinds 2013 haar wortels in Amsterdam, maar vindt haar inspiratie in Japan.
Inspiratie voor het ontwerpen en maken van verfijnde sieraden. Sieraden die simpel maar doordacht zijn, gemaakt van mooie en kwalitatief goede materialen; kenmerken van de Japanse cultuur. En dat gecombineerd met Amsterdamse branie en met een praktische instelling. Want de sieraden van hello dai zijn niet allen mooi, maar ook praktisch en prettig om elke dag te dragen. Elk sieraad wordt in ons Amsterdamse atelier vervaardigd, met oog voor detail en aandacht voor de afwerking. Bovendien heeft ieder sieraad iets eigens. Er wordt alleen met Sterling zilver (925), gold filled, handgeslepen (half) edelstenen, parels en natuurlijke materialen als zijde en leer gewerkt. Zo
Al deze elementen zie je terug in de collectie die op Out of the box wordt gepresenteerd: Kintsugi: embrace your imperfections.

Merken

hello dai

hello dai jewelry is een eigengereid sieradenmerk. De eigen ontwerpen worden in het Amsterdamse atelier gemaakt door vaardige handen, met oog voor detail en aandacht voor afwerking. Er wordt gekozen voor stijl, voor kwaliteit en voor sieraden die elke dag opnieuw weer gedragen kunnen worden, maar die toch betaalbaar zijn. Door uitsluitend mooie materialen te verwerken, weet je zeker dat je lang plezier zult hebben van je hello dai sieraad.