GreenTime


ADRES

Kortestraat 3

POSTCODE

6811 EN

PLAATS

Arnhem

STANDNUMMER

C091

Love the Planet, het motto van het Italiaanse merk GreenTime. Het merk is in 2014 ontstaan met het idee een duurzame horlogelijn te ontwikkelen en is sinds 2017 in Nederland verkrijgbaar. GreenTime staat ervoor om bewustheid te creëren over het belang van milieubescherming en duurzaam bosbeheer.
GreenTime ontwikkelt haar producten 100% natuurlijkvriendelijk. De horloges zijn handgemaakt van FSC hout en zijn vrij van giftige en kunstmatige materialen. Zo houden ze het oog op een lage milieubelasting voor mens en natuur. Daarnaast zijn de displays en verpakkingen gemaakt van 90% gerecycled karton en geheel recyclebaar. 
De opvallende modellen worden als verassend en zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Door de vele verschillende houtsoorten en designs onderscheid GreenTime zich van andere merken. Van stoere houten horloges tot modieuze vegan modellen. Een eigen stijl met respect voor de planeet!

Merken

GreenTime

GreenTime, een merk met respect voor milieu en natuur. Zij ontwikkelen modieuze horloges, handgemaakt van 100% FSC hout. Duurzaam, uniek en handgemaakt zijn kenmerken die hoog in het vaandel staan.