Essence Collection


ADRES

Conradstraat 13

POSTCODE

8013 RN

PLAATS

Zwolle

STANDNUMMER

D055

Kwaliteit, design en elegantie van unieke concepten in de wereld van sieraden. Essence biedt uiteenlopende collecties met brede gevarieerde stijlen voor de modieuze vrouw en stijlvolle man.
Met passie en uitgebreide kennis van de branche streeft een jong en ambitieus team naar een onvergetelijke indruk met de merken Sparkling Jewels, Sweet Life en Hooked Concepts. Essence biedt Original Equipment Manufacturing (OEM) en Original Design Manufacturing (ODM) diensten op maat voor de accessoire- en sieraden industrie. Productiediensten (design & productie) onder Nederlands management.

Merken

Sparkling Jewels

Dit najaar neemt Sparkling Jewels je mee in hun wereld. Vanaf het ontwerpproces in Zwolle tot de daadwerkelijke productie in Azië. Een reis waarbij alle ambacht en facetten van het totale productieproces aan bod zullen komen. Sparkling Jewels staat voor meer dan enkel een trendy sieraad. Ambacht, vakmanschap en passie zijn dit najaar de inspiraties voor de Herfst/Winter collectie.

Hooked Concepts

Who is ready to get Hooked? Hooked Concepts staat bekend om het bijzondere verhaal achter de accessoires. Waar het label begon met prachtige armbanden, kenmerkend met de anker en haak elementen geïnspireerd op “The Anchor Story” in de Indiase kranten, gaat het deze Herfst uitbreiden met nieuwe bijzondere cuffs.

Sweet Life by Sparkling Jewels

Meet Sweet Life by Sparkling Jewels… Sensatie, kleur én geur. Deze nieuwe sub-collectie van het luxe sieradenmerk Sparkling Jewels is een en al zoetigheid en prikkelt al je zintuigen! Een inspirerende collectie van ice creams, lolly pops en candies waarbij je deze kunt mixen met verschillende edelstenen en geurbolletjes.