Dujardin


ADRES

Nijverheidstraat 25

POSTCODE

4143 HN

PLAATS

Leerdam

STANDNUMMER

A092

Dujardin is al bijna 40 jaar dé partner op het gebied van brandkasten, (vloer)kluizen, cash management systemen en overige producten voor het veilig opbergen van geld en waardevolle spullen. Sinds enige jaren is Dujardin succesvol actief op de markt voor bouwtechnische beveiligingsoplossingen, met name met kluisruimtes, waardekamers en veiligheidsdeuren.

Uniek is het feit dat Dujardin alle werkzaamheden in eigen hand heeft; van advies tot transport, installatie en storingsafhandeling. Onze servicedienst is gegarandeerd 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar voor calamiteiten. Daarnaast regelen wij de complete logistiek van opslag tot installatie en correctief onderhoud van geldautomaten voor de bancaire sector.

Merken

Inbraak- en brandwerende kluizen

Dujardin heeft het grootste en meest veelzijdige kluizenprogramma voor het professioneel opbergen van geld, waardepapieren, sieraden etc. Ons leveringsprogramma bestaat uit moderne, strak vormgegeven gecertificeerde kluizen van het hoogste kwaliteitsniveau en met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien is vrijwel iedere kluis geheel naar uw wens uit te voeren; maatvoering, sloten, afstortsystemen... niets is onmogelijk! Door Europese certificeringen worden onze producten altijd zonder problemen geaccepteerd door verzekeraars.

Kluisruimtes en -deuren

Een prefab kluisruimte of waardekamer kan op vrijwel iedere plaats binnen uw bedrijf worden opgebouwd. Door de modulaire opbouw kan de ruimte volledig aan uw (maat)wensen worden aangepast. Dujardin kluisruimtes zijn gecertificeerd volgens de Europese standaard EN 1143-1 en beschikbaar in de klasse III t/m XII met en zonder explosiewerendheid.