d-sign Denemarken


ADRES

Postbus 374

POSTCODE

3940 AJ

PLAATS

Doorn

STANDNUMMER

E041

d-sign Denemarken is een bedrijf, dat uitsluitend exclusieve Deense design sieraden importeert en distribueert. d-sign Denemarken heeft een eenvoudige missie:- import en distributie van kwalitatief hoogwaardige producten met een hoge esthetische waarde- samenwerking met professionele juweliers in de Benelux- tevredenheid van onze partners- enthousiasme van de consument in uw winkel

Merken

Spirit Icons

Spirit Icons is Scandinavisch design voor een aantrekkelijke prijs! Prachtige ringen, verfijnde colliers of juist een statement piece? Je vindt het in de uitgebreide collectie. Uniek aan Spirit Icons zijn de verschillende varianten waarin de ontwerpen worden uitgebracht. In de meeste gevallen heeft een ring, collier, oorsieraad of armband vier uitvoeringen. Naast glanzend sterling zilver, worden de ontwerpen ook uitgevoerd in geoxideerd zilver, 18 karaats verguld en rosé.

Rabinovich

Al meer dan 25 jaar een passie voor edelsmederij. Elk sieraad van Jette Rabinovich is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar perfectie in vormen en details. De najaarscollectie is geïnspireerd op de natuur met al zijn prachtige details. Zoals de serie 'Witch hazel', die geïnspireerd in op de toverhazelaar met zijn kronkelende takken.