BOHM


ADRES

Rue de temple 159

POSTCODE

F-75003

PLAATS

Parijs

WEBSITE

STANDNUMMER

F057

Rechtstreeks uit het hart van Parijs, de Franse wijk le Marais: BOHM PARIS.
De finishing touch van de práchtige, stalen sieraden wordt vervaardigd in la capitale de la mode. Het gebruik van de hoogste kwaliteit swarovski kristallen zorgen voor een sprankelend, tijdloos & verfrissend design & vanaf 2018 ook in Nederland!

Betaalbare luxe, een perfécte afwerking, de hoogste kwaliteit swarovski stenen uit Tsjechië voor een acceptabele prijs waar de consument in deze tijd steeds meer behoefte aan heeft. De unieke combinatie van deze factoren heeft ervoor gezorgd dat Bohm Paris een vliegende start heeft kunnen maken en binnen 6 maanden honderden hoogwaardige verkooppunten in Frankrijk heeft gegenereerd. De collectie van Bohm Paris is te bewonderen in le Printemps & Galeries La Fayette; de meest toonaangevende modezaken van Frankrijk. Bekijke de hele collectie van Bohm Paris op de OUT OF THE BOX beurs in stand nr F057.

Merken

Bohm Paris

Rechtstreeks uit het hart van Parijs, de Franse wijk le Marais: BOHM PARIS.
De finishing touch van de práchtige, stalen sieraden wordt vervaardigd in la capitale de la mode. Het gebruik van de hoogste kwaliteit swarovski kristallen zorgen voor een sprankelend, tijdloos & verfrissend design & vanaf 2018 ook in Nederland! Betaalbare luxe, een perfécte afwerking, de hoogste kwaliteit swarovski stenen uit Tsjechië voor een acceptabele prijs waar de consument in deze tijd steeds meer behoefte aan heeft. De unieke