Benelux Jewels bv


ADRES

Universiteitsweg 3-5-9

POSTCODE

3732 HX

PLAATS

De Bilt

WEBSITE

www.blj.eu

STANDNUMMER

E005

Redactioneel Bene-Lux Jewels bv fall 2018

Bene-Lux Jewels is goed op dreef. MY iMenso is na vele jaren van aanhoudend succes nog altijd het paradepaardje maar er gloort nieuw talent aan de horizon. Dit najaar pakt Bene-Lux Jewels echt groots uit. Voor MY iMenso en Spark silver Jewelry zijn er aanvullende nieuwe collecties. Voor Nomelli wordt de koers omgegooid, maar de grote nieuwkomers zijn MY iMenso GOLD en de MY iMenso Goccia medaillon.

Bene-Lux Jewels bv staat dit najaar op beide beurzen Jewel&Watches (stand X1.NB25) en Out of the BOX (E005). Gezien de vele noviteiten is het zeker de moeite waard om even langs te gaan.

Merken

MY iMenso

MY iMenso: de Moderne Versie van het Medaillon Elegant, uniek, en persoonlijk: dat zijn de woorden die MY iMenso perfect omschrijven. Onze missie is een vrouw te inspireren zelf een uniek en persoonlijk sieraad te creëren. Een hoogwaardig sieraad dat haar persoonlijkheid weergeeft en geïndividualiseerd kan worden voor ieder moment en voor iedere gelegenheid. Het MY iMenso medaillon (een hanger) kan op oneindig veel manieren gepersonaliseerd worden: simpelweg door het te openen en Insignia’s (inserts) toe te voegen en te combineren.

Spark Silver Jewelry

Spark Silver Jewelry is modieus, speels en toch uitdagend. De “sparkelende” collectie is geproduceerd uit 925 ZILVER gecombineerd met schitterende Swarovski kristallen. De sieraden zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en vele verschillende modellen. De collectie van Spark biedt meer dan genoeg keuze en is toegankelijk voor elke modebewuste vrouw.