DATA / TIJDEN

Zondag 4 maart 2018
10.00 – 18.00 uur
Maandag 5 maart 2018
10.00 – 18.00 uur

BELEEF OUT OF THE BOX

De mooiste collecties inkopen en – bekijken, maar ook deelnemen aan inspirerende workshops en presentaties. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en de nieuwste trends te ontdekken. Ook voor ondersteunende producten en diensten kan je terecht bij Out of the Box 2018. Je kan hier onder andere terecht voor de handigste ICT oplossingen en kassasystemen om jou als retailer effectiever en efficiënter te laten werken.

De vernieuwde standbouw laat het product centraal staan. Er is ruimte voor zowel startende- als gevestigde merken. Elk merk is gelijk en elk product verdient een podium tijdens Out of the Box. Delen leren en inspireren: omdat zo de mooiste gesprekken, contacten en producten ontstaan. Laat je verrassen door een geheel nieuwe ervaring in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

DE HOTSPOT

Doelgroepen van het event zijn onder andere:
De Hotspot is dé ideale mogelijkheid om jouw producten aan de bezoekers te presenteren. Om als nieuw merk extra op te vallen of als gevestigd merk via een unieke presentatie een klein productassortiment onder de aandacht te brengen. De Hotspot is te personaliseren door het aankleden van de achterwand. Je mag deze schilderen of bewerken op de manier die het beste bij jouw uitstraling en producten past.

LOCATIE

Werkspoorkathedraal is een unieke en industriële locatie, centraal gelegen en goed bereikbaar, het biedt voordelen als gratis parkeren, maar is bovenal een frisse omgeving waar je een inspirerend en vernieuwend event als Out of the Box kunt organiseren.

Het adres is Tractieweg 41, 3534 AP te Utrecht

EXPOSANTEN

Rolf Cremer
Frank & Lucie
Il Limone
Kika-Boo
Uitgeverij Lecturis
Blomus
24Bottles
Yoshiko Home


DEELNAME INFORMATIE

Deelname aan Out of the Box is mogelijk op een locatie vanaf 6m². Daarnaast is deelname mogelijk inclusief Standbouw Special (Out of the Box) of met eigen standbouw (locaties voor eigen standbouw zijn beperkt aanwezig). Deelname is al mogelijk vanaf € 129,- per vierkante meter. Wil je de informatie voor de tweede editie ontvangen? Aanvragen kan via onderstaand formulier.

INTERESSE

OPBOUW / AFBOUW

Opbouw: donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart 2018
Afbouw: maandag 5 maart vanaf 18 uur en dinsdag 6 maart tot 15.00 uur

PLATTEGROND

Op aanvraag beschikbaar.

AANVRAGEN