DATA / TIJDEN

Zondag 4 maart 2018
10.00 – 18.00 uur
Maandag 5 maart 2018
10.00 – 18.00 uur

PROGRAMMA 2018

Gastspreker Harry Bijl

Dagelijks om 13 uur: Gastspreker Harry Bijl
‘Laat het gebeuren, ga niet voor minder.’ Wat zijn de ontwikkelingen in de Retail toegespitst op de Juwelier en sieraden branche

Harry Bijl is bevlogen. Hij wordt veel gevraagd als sparringpartner, deskundige, spreker, jurylid en schrijft columns. In zijn functie als inspirator en innovator bij INretail, de grootste brancheorganisatie non-food in Nederland, kan hij hierdoor snel schakelen. Als permanent lid van diverse expertgroepen en denktanks blijft hij actueel, praktisch en toekomstgericht. Inhoudelijk gaat het bij businessmodellen en innovatie over veranderen, samenwerken, verbeteren en verbinden. INretail heeft als de grootste brancheclub in de non-food ontzettend veel kennis van en over retail.

Workshop: Juwelen 3D modelleren & 3D printen

Workshop: Juwelen 3D modelleren & 3D printen

Als goudsmid en juwelier dient u tegenwoordig onderscheidend te zijn en is de klant continue op zoek naar unieke en persoonlijk juwelen.

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om te leren werken met 3D modelleer software en 3D print hardware om uw eigen ontwerpen te kunnen realiseren. Neemt u desgewenst uw eigen 3D model mee die wij voor u kunnen printen en overtuig uzelf van de kwaliteit van de Formlabs Form2 3D printer.

Hoe maak je online het verschil?

Hoe maak je online het verschil?

Studenten van de Vakschool Schoonhoven geven advies over je website en social media accounts. Waar moet je op letten, of wat moet je juist wel of niet doen? Hoor het van de nieuwe generatie klanten.. Wil je gegarandeerd advies hierover, geef je dan vast op via info@boxevents.nl

VOOR WIE?

Netwerken, inkopen- en bekijken van de mooiste collecties, nieuwe trends ontdekken en deelnemen aan inspirerende workshops. Laat je verrassen door de complete beleving van ons event. Binnenkort meer informatie over het programma van maart.

Out of the Box 2018 is een complete beleving; van het bekijken en inkopen van de mooiste producten tot delen van kennis en inspiratie met elkaar.

LOCATIE

Enthousiast geworden en wil jij graag de voorjaarseditie van Out of the Box bezoeken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws over aanmelden en inschrijven voor 2018.

Het adres is Tractieweg 41, 3534 AP te Utrecht